P-Kemp

P-Kemp

Eigenaar P. Kemp:

Mijn naam is Peter Kemp ik ben geboren op 29 April 1965. Ik ben opgegroeid in het Groene Hart, Breukelen. Van jongs af aan was ik altijd al graag buiten in de natuur aan het ploeteren. Ik heb na de basisschool mijn opleiding gevolgd op de Landbouwschool in Montfoort.

Na diverse jaren bij een kleinschalig loonbedrijf te hebben gewerkt,
ben ik in oktober 1997 met mijn eigen bedrijf gestart. Ik ben begonnen als eenmanszaak met een schop, schep en veel handwerk en inmiddels gegroeid tot een machinepark waar voortdurend in geïnvesteerd blijft worden. Ontwikkeling en vernieuwing in mijn bedrijf vind ik erg belangrijk en daar ben ik ook altijd mee bezig.

Werknemers P. Kemp:

Mijn naam is Quentin de Leeuw, ik ben een vaste werknemer bij de Firma Kemp. Ik geniet er van om elke dag buiten aan het werk te zijn, weer of geen weer. Ik heb het erg naar mijn zin en maak na afloop van de klus graag foto’s van het mooie resultaat. Zodat ze vervolgens op de Social Media kunnen.

 

Ik ben Wesley Smit, ik ben een vaste medewerker bij de Firma Kemp. Sinds de middelbare schooltijd wist ik al dat het hoveniers en loon vak voor mij was weggelegd. Ik vind het heerlijk om buiten te werken, elke dag zijn de werkzaamheden weer anders, dat houdt het werk leuk en divers.

Mijn naam is Delano Kemp, opgegroeid met kranen, trekkers en grondwerken. Van kleins af aan ging ik altijd graag met mijn vader mee naar klusjes. Ik ben gediplomeerd machinist en heb jaren op de kraan gezeten. Nu ben ik ZZP’er en verhuur ik mezelf 3 dagen per week aan mijn vader. Verder heb ik mijn eigen houtzagerij waar ik de andere dagen druk mee bezig ben.

 

Ik ben Ashwin Kemp. Ik zit nog op school en volg de Machinisten opleiding op het Soma College en loop ik stage bij een Grondverzetbedrijf. In mijn vrije tijd en in het weekend werk ik graag bij mijn vader. Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn en ik vind het leuk om mooi werk te maken.

 

 Mijn naam is Jesse Jongeling. Ik volg een studie en daarnaast werk ik in de weekenden en vakanties bij de Firma Kemp. Ik begon er jaren geleden eigenlijk doordat ik bevriend was met de zoon. Inmiddels ga ik nu zelf op klus en doe ik steeds meer ervaring op met machines e.d. Ik werk er met veel plezier.

 

Kantoor P. Kemp:

Wij zijn Yvonne en Charlotte Kemp, samen verzorgen wij de administratieve en financiële zaken binnen ons bedrijf. Yvonne verzorgt de offertes, facturatie en de inkoop van materialen. Charlotte gaat mee naar de klus om de offerte op te nemen. Ook verzorgd ze samen met Peter de investeringen in nieuwe machines. Verder boekt zij de gehele administratie in ons systeem en verzorgd ze de social media van P. Kemp.

 

Naast bovengenoemde medewerkers, werken wij met een vast team aan ZZP’ers.