P-Kemp

P-Kemp

Eigenaar P. Kemp:

Mijn naam is Peter Kemp ik ben geboren op 29 April 1965.

Ik ben opgegroeid in het Groene Hart, Breukelen. Van jongs af aan was ik altijd al graag buiten in de natuur aan het ploeteren. Ik heb na de basisschool mijn opleiding gevolgd op de Landbouwschool in Montfoort. Na diverse jaren bij een kleinschalig loonbedrijf te hebben gewerkt,
ben ik in oktober 1997 met mijn eigen bedrijf gestart. Ik ben begonnen als een eenmanszaak met een schop en veel handwerk en inmiddels gegroeid tot een machinepark waar altijd in geïnvesteerd blijft worden. Ontwikkeling en vernieuwing in mijn bedrijf vind ik erg belangrijk en daar ben ik ook voortdurend mee bezig.

 

Werknemers P. Kemp:

img_6449

Ik ben zoon Delano Kemp, opgegroeid met kranen, trekkers en grondwerken. Van kleins af aan ging ik altijd graag met mijn vader mee naar klusjes. Inmiddels ben ik gediplomeerd kraanmachinist en werk ik in de weekenden
en vakanties met plezier bij mijn vader.

 

 

Mijn naam is Jesse Jongeling. Ik volg een studie en daarnaast werk ik in de weekenden en vakanties bij de Firma Kemp. Ik begon er 7 jaar geleden eigenlijk doordat ik bevriend was met de zoon. Inmiddels ga ik nu zelf op klus en doe ik steeds meer ervaring op met machines e.d. Ik werk er met veel plezier.

 

Ik ben Quentin de Leeuw, ik ben een vaste werknemer bij de Firma Kemp. Ik geniet er van om elke dag buiten aan het werk te zijn, weer of geen weer. Ik heb het erg naar mijn zin en maak na afloop van de klus graag foto’s van het mooie resultaat. Zodat ze vervolgens de website op kunnen.

 

Mijn naam is Jos Steur, ik ben leerling kraanmachinist in opleiding op het Soma College in Harderwijk. Ik ben stagiair bij Firma Kemp. Hier doe ik ervaring op en leer ik in de praktijk te werk te gaan met machines en met de hand.

 

Naast bovengenoemde medewerkers, werken wij met een vast team aan ZZP’ers.